Temporada Alta 2019 escalfa motors: anota’t les dates

Avui surten a la venda les entrades dels tres primers espectacles de la programació de Temporada Alta 2019: HITS, una selecció dels millors gags del Tricicle; el musical d’El petit príncep, de la mà d’Àngel Llacer, Manu Guix i La Perla 29; i La tendresa, una coproducció hilarant de T de Teatre i Dagoll Dagom.

Properament anirem revelant més informació, així que et proposem que t’anotis les dates clau per estar al corrent de tot:

  • A partir del mes d’abril es posen a la venda nous espectacles. Si vols ser dels primers a saber quins són, subscriu-te al butlletí i tria les millors localitats.
  • Durant el maig i el juny es donaran a conèixer les produccions i coproduccions que impulsa Temporada Alta.
  • Pels volts de Sant Joan es presentaran l’artista i el cartell oficial del Festival.
  • Entre finals d’agost i principis de setembre s’anunciarà el gruix de la programació, i pocs dies després es posaran a la venda totes les entrades.
  • El festival se celebrarà d’octubre a desembre a Girona, Salt i altres poblacions de la zona.

Enguany se celebra la 28ª edició del festival d’arts escèniques, un pol de propostes nacionals i internacionals que des del 1992 ha acollit creadors com Jan Lauwers, Laurie Anderson, Thomas Ostermeier, Alain Platel o artistes del país com Sergi López, Sol Picó, Sílvia Munt o Oriol Broggi. Considerat un dels festivals de referència en l’àmbit escènic, Temporada Alta també programa cinema i música. L’any passat van assistir-hi quasi 60.000 persones.