Debat obert amb el pedagog Henry Giroux, en el marc d’A Tempo

El projecte A Tempo de la Fundació La Ciutat Invisible, que compta amb el suport de Temporada Alta, ofereix una nova proposta el pròxim mes de maig: la conferència participativa Resistència, transformació social i esperança. Debat obert amb Henry Giroux, un acte dirigit principalment a educadors i agents dels món cultural i social, que tindrà lloc el dijous 2 de maig a les 19 h al Centre Cultural la Mercè de Girona.

Autor de més de 65 llibres, l’escriptor i crític cultural canadenc Henry Giroux arriba per primera vegada a Girona, on posarà de manifest la necessitat de donar a l’educació un paper central en la política així com de posar en relleu les relacions entre les institucions educatives, la cultura i la vida pública.

Un debat obert que pretén ser el màxim de participatiu i per això, tot i que l’assistència és gratuïta i oberta a tothom, cal inscriure’s prèviament. La conducció de l’acte, en anglès i amb traducció simultània al català, anirà a càrrec de la investigadora Aida Sánchez de Serdio.

Aquesta proposta forma part d’un programa doble gràcies a la col·laboració entre el projecte A Tempo i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). D’aquesta manera, després d’oferir el debat obert a Girona, Henry Giroux també passarà per la capital catalana, on durà a terme una conferència sota el Contra la dictadura de la ignorància el dilluns 6 de maig a les 18.30 h.

A Tempo, Arts i Formació és un projecte de la Fundació La Ciutat Invisible amb el suport de la Fundació Banc de Sabadell, en el marc de Temporada Alta i amb la col·laboració de ConArte Internacional.

Les inscripcions a la sessió ja estan obertes i es poden fer aquí.
Inscripció gratuïta i obligatòria