< Juliol >

Pyrenart organitza unes jornades professionals sobre producció i distribució internacional

Temporada Alta és un dels festivals que forma part de Pyrenart, un projecte de cooperació territorial que treballa per teixir aliances escèniques a banda i banda del Pirineu. En el marc d’aquesta iniciativa, el pròxim 21 de maig la població francesa de Tarbes acull unes jornades professionals sobre produir i distribuir espectacles escènics a nivell internacional.

Les jornades es dividiran en dues sessions, una matinal i una de tarda. La primera treballarà qüestions sobre produir i distribuir a l’Estat espanyol, a França i en altres països, com les restriccions i els reptes d’acollir un espectacle internacional, pràctiques legals o ajudes a la mobilitat. Entre els participants hi haurà Narcís Puig, adjunt de direcció artística de Temporada Alta, així com altres programadors i membres d’agències i d’equips artístics.

A la tarda, es presentaran quatre projectes escènics: Vamos a necessitar un barco más grande, de 9d9; 1/7 de Fearless Rabbits; La melancolia del turista de Microscopía Teatro i Hermanos Oligor, una coproducció de Temporada Alta; i Falaise, de Baro d’Evel. Les jornades tancaran amb un espectacle d’aquesta última companyia de circ: , una peça per a dos humans i un corb blanc i negre.

Pyrenart és un projecte escènic transfronterer que, en el marc d’Interreg / POCTEFA, acull nou institucions de l’Estat espanyol, Andorra i França amb l’objectiu d’impulsar coproduccions internacionals, formar agents culturals i consolidar un circuit per a la difusió d’espectacles. Podeu consultar tota la informació sobre les jornades professionals al següent enllaç.