Ja es pot veure el vídeo del debat amb Henry Giroux, un dels fundadors de la pedagogia crítica

Amb tot l’aforament exhaurit, l’escriptor i crític cultural canadenc Henry Giroux ha ofert la conferència participativa Resistència, transformació social i esperança, el dijous 2 de maig al Centre Cultural la Mercè de Girona. Un acte del projecte A Tempo de la Fundació La Ciutat Invisible, que compta amb el suport de Temporada Alta.

Autor de més de 65 llibres, Giroux ha posat de manifest la necessitat que l’educació tingui un paper central en la política, així com de posar en relleu les relacions entre les institucions educatives, la cultura i la vida pública. Un debat obert i participatiu, dirigit principalment a educadors i agents del món cultural i social, que ha comptat amb la conducció de la investigadora Aida Sánchez de Serdio.

Aquesta proposta ha format part d’un programa doble gràcies a la col·laboració entre el projecte A Tempo i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

A Tempo – Arts i Formació és un projecte de la Fundació La Ciutat Invisible amb el suport de la Fundació Banc de Sabadell, en el marc de Temporada Alta i amb la col·laboració de ConArte Internacional.