< Juliol >

No saps que escollir entre tanta programació? T’ajudem a triar!

Tens ganes de veure moltes coses d’aquesta propera edició? No saps què escollir? Si vas perdut, t’ajudem a triar.

T’ho volem posar fàcil i per això et proposem diverses eines que t’ajudaran a decidir. En primer lloc, mantenim la classificació dels espectacles segons diferents gustos. Segons les teves preferències, podràs escollir (i filtra la programació del web) a través de cinc grans eixos: Noms i cares conegudes, espectacles amb artistes populars i personalitats de les arts escèniques, Segell Temporada Alta espectacles que ens defineixen com a Festival, Actualitat a escena obres amb una mirada cap al món actual i els seus conflictes, Propostes trencadores propostes alternatives i poc convencionals i Diversió i entreteniment on trobaràs espectacles lúdics i festius. El web també et permet filtrar els espectacles per espais, per gèneres, per si són produccions internacionals o per si són adequats per veure amb nens i nenes.

#TAdomicili! Venim a casa teva a explicar-te la programació

Tens un amic que sempre té dubtes? Una veïna boja per la dansa? No hi ha manera de que tota la família us poseu d’acord en quins espectacles anar a veure? No pateixis perquè aquest any estrenem #TAdomicili i venim a explicar-te la programació a casa teva. Si sou 10 o més persones, algú de l’equip del Festival es desplaçarà per explicar-te la programació. Tu només hi has de posar la gent, el lloc i el pica-pica! T’aconsellarem sobre quins espectacles et poden agradar més i mirarem d’apropar-te Temporada Alta com no ho hem fet mai abans. Mira les condicions de la proposta aquí i no ho dubtis!

Segueixes perdut? Fes diana!

No et preocupis, nosaltres t’ajudarem. Envia’ns un correu explicant-nos els teus gustos i els espectacles de Temporada Alta que has vist en altres ocasions i t’enviarem una resposta personalitzada amb la nostra proposta.