< Juliol >

Tens tota la informació sobre la venda d’entrades?

Avui, 2 de setembre, hem presentat tota la programació. Ja saps quan podràs comprar les teves entrades? Agafa l’agenda! 

  • 4 de setembre: comença la venda preferent per als socis d’El Club i mecenes. Si n’ets soci, podràs comprar les teves entrades a partir de les 10h al web del Festival i per telèfon al 972402004 (de 10 a 18h)
  • 5 de setembre: arrenquem amb la venda intensiva! A partir de les 9h i fins les 20h, tothom pot comprar les seves entrades. De manera presencial al Saló de descans del Teatre Municipal i al Teatre de Salt (ininterrompudament) i, evidentment, també a través de la nostra pàgina web.
  • 6 de setembre: inici de la venda general. Pot comprar entrades tothom, sempre des del web, però també al Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13 a 17h), a l’Auditori de Girona (de dimarts a divendres d’11 a 13h) i al Teatre de Salt (dijous i divendres de 19h a 21h). Una vegada comenci el Festival, també podràs comprar entrades (si en queden) una hora abans de l’inici de l’espectacle i a la pàgina web fins a l’hora en que comenci la funció.

A més, les localitats dels espectacles que se celebren a les subseus del festival es poden adquirir presencialment als següents espais (consultar els horaris concrets de venda a cada equipament): Oficina Municipal de Turisme de Sant Feliu de Guíxols, Teatre de Palafrugell, Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí, Oficina de Turisme de l’Estartit, Teatre de Bescanó,  Factoria d’Arts Escèniques i Teatre Municipal de Banyoles.

Descomptes i avantatges

Recorda que tant al web com a taquilla, pots comprar els espectacles a través de diversos paquets, el Paquet 6 (de sis a nou espectacles diferents) i el paquet 1o (per la compra de 10 o més espectacles diferents). El primer paquet amb un 20% de descompte i el segon amb un 25%. Com a novetat, el carnet Artèria també permet als joves menors de 30 anys comprar les seves entrades amb diversos descomptes. A més, no t’oblidis de consultar les condicions i els diversos descomptes que oferim.