< Maig >

Les “IG Stories” de Temporada Alta en mans dels artistes i els seguidors del Festival

Comencem un nou projecte a les xarxes socials del Festival amb l’objectiu de connectar els artistes participants a Temporada Alta amb els espectadors i els seguidors d’Instagram.

“Et donem l’Instagram de Temporada Alta” consisteix en oferir la gestió de les stories d’Instagram a un/a artista o un/a seguidora durant 24 hores, les prèvies a la seva participació al Festival. D’aquesta manera el convidat/da presentarà diferents posts repartits al llarg del dia on anirà explicant els moments previs o els posteriors a la funció en que participa: el viatge cap a Girona, l’arribada al teatre, els preparatius abans no comenci la funció o els moments després de l’actuació.

L’artista tindrà plena llibertat per explicar als seguidors del perfil d’Instagram de Temporada Alta detalls de la seva obra o simplement documentar el seu pas pel Festival. D’aquesta manera anirem creant destacats al perfil de les diferents participacions a la iniciativa perquè es puguin anar consultant.

La iniciativa també s’obrirà a espectadors i persones anònimes o més conegudes que assisteixen al festival amb més o menys regularitat. L’actor Francesc Cuéllar, un dels protagonistes de l’espectacle del projecte #Artèria, Livalone, ha estat el primer en acceptar el repte. El podràs seguir demà dijous a través de l’Instagram de TA.