< Maig >

5 raons per veure Nenes i Nens

  1.  Una raó de pes per veure el muntatge és que Anna Sahun està increïble. L’actriu fa un autèntic tour de force sobre l’escenari, defensant aquest monòleg dirigit per Joel Joan. No et perdis aquesta actuació que deixa el públic clavat a la butaca.
  2. Un muntatge que reflexiona sobre un dels temes més candents actualment: les relacions personals i el masclisme. La història d’una dona enamorada i casada amb el company perfecte. Superwoman i amb la vida resolta. Però ja ho diu la dita…les aparences enganyen.
  3. Si ets fan de la sèrie Utopia i t’encanta Matilda, no et pots perdre Nenes i nens. Dennis Kelly, és l’autor del muntatge i també el creador de la sèrie. A més, és el responsable de l’adaptació musical de Matilda, projecte pel que va guanyar un premi Tony i un premi Olivier, dos dels més prestigiosos del sector.
  4. Nenes i nens és un muntatge que té de tot: una comèdia amb un rerefons de drama, tensió i suspens. Res no és el que sembla, i la companyia et promet un gir final que no podràs oblidar.
  5. El muntatge, estrenat al Grec 2019. Festival de Barcelona, ha estat aclamat per la crítica. Per fi, arriba a Girona així que no et perdis la oportunitat de comprovar de primera mà la qualitat del muntatge!