Ets soci d’El Club o membre d’Artèria? Obrim inscripcions a les prèvies!

A partir d’avui a les 10h, si ets soci d’El Club de la Fundació La Ciutat Invisible o membre d’Artèria ja et pots apuntar a les prèvies.

Abans de l’estrena, algunes companyies fan assajos generals oberts a un públic reduït i des de Temporada Alta les oferim als membres d’Artèria i El Club. Creiem que és una oportunitat única per viure la darrera part d’un procés de creació i per veure els muntatges abans que s’aixequi el teló.

Les inscripcions es fan des de la pàgina d’activitats paral·leles del Festival (www.temporada-alta.com/activitats). Només cal que siguis d’un dels dos col·lectius i que t’identifiquis amb el teu usuari i contrasenya. Cada mes, publicarem diversos assajos generals oberts als socis i t’hi podràs inscriure a partir del dia 25. És a dir, avui hem obert les prèvies que oferim al mes d’octubre i el proper 25 d’octubre obrirem les del novembre, i així successivament. Ja t’ho has agendat?

Et recordem que les places son molt limitades (les companyies ens demanen aforaments reduïts) així que no badis i consulta-les cada dia 25!

Prèvies del mes d’octubre

Per als socis/es d’El Club:

  • Els somnàmbuls · Llàtzer Garcia: inscriu-te aquí
  • La mort i la primavera · Mercè Rodoreda / Joan Ollé: inscriu-te aquí

Per als membres d’Artèria:

  • La mort i la primavera · Mercè Rodoreda / Joan Ollé: inscriu-te aquí