Presentem Artèria amb l’espectacle de carrer #Moneyforfree

Aquest dijous presentem Artèria amb l’espectacle de carrer #Moneyforfree. John Fisherman arriba a Girona per regalar un cubell ple de diners. Fins avui, el lloc on passarà l’espectacle ha estat un secret. Però avui arribem als 370 joves inscrits a Artèria i per celebrar-ho tenim ganes d’anunciar-ho als quatre vents. Així que agafa l’agenda i apunta:

Dijous 26 de setembre a les 18.30h a l’encreuament entre el carrer Santa Clara i el carrer Nou, al costat del Pont de Pedra, a Girona. Vindràs?

L’espectacle #Moneyforfree és una proposta de John Fisherman, un misteriós artista que arriba a les ciutats amb un únic objectiu i una única pregunta: necessites diners? Vine i agafa’ls. Mitjançant la provocació i la interpel·lació directa al públic, l’espectacle et farà reflexionar sobre el sentit d’aquesta societat sotmesa al culte al diner. Un projecte que es planteja quan els diners deixaran de ser un ham. Per tot això i molt més, creiem que és un espectacle idoni per presentar Artèria. Després de l’espectacle, busca’ns entre el públic. Serem allà per si vols que t’expliquem millor el projecte o que et recomanem algun espectacle.

Ampliem noves funcions d’#ArtèriaProposa!

Artèria és el nou projecte de Temporada Alta i la fundació La Ciutat Invisible amb el que volem acostar el teatre al públic jove, als menors de 30 anys. Per això t’oferim diversos descomptes i avantatges i, a més, presentem una programació pensada per a tu, #ArtèriaProposa: A.k.A, Livalone, El Chinabum i Porn is on. Quatre espectacles pensats per remoure’t la consciència i atrapar-te amb diversos temes, gèneres i formats. Des de la presentació de la programació, han tingut una molt bona acollida i per això hem ampliat funcions. No volem que et quedis sense la teva entrada, així que no badis!

Obrim inscripcions a assajos generals

Per últim, la darrera novetat és que demà, 25 de setembre, a les 10h, obrim inscripcions a les prèvies. Les prèvies són assajos generals que les companyies ofereixen a un públic reduït i nosaltres tenim ganes que els membres d’Artèria també hi puguin assistir. Cada mes t’oferirem alguna prèvia de manera gratuïta. El procés d’inscripció es fa des de la pàgina web de Temporada Alta (www.temporada-alta.com/activitats/) i les places són reduïdes. Així que córrer i inscriu-te a la del mes d’octubre!

Més informació sobre Artèria: www.temporada-alta.com/joves/