Pyrenart busca professionals de les arts escèniques per un curs online

En el marc de Pyrenart, projecte europeu en el que hi participa Temporada Alta, es busquen professionals de les arts escèniques que puguin ajudar a crear continguts per un curs online que permeti als professionals transfronterers a millorar les competències. Aquest curs, dins la plataforma de cursos Mooc, anirà de la mà de la resta d’accions del projecte europeu encarades a crear aliances entre institucions, companyies i professionals de les arts escèniques a banda i banda de la frontera dels Pirineus.

Per tal de dotar de continguts aquesta proposta educativa, Pyrenart fa una crida a professionals del sector cultural interessats en formar un equip de continguts. La seva principal tasca consistirà en oferir continguts pedagògics adaptats a les necessitats del curs, a partir del temari que ha establert el projecte europeu, de manera remunerada segons marquen  les bases de la convocatòria.

Pyrenart és un projecte de cooperació territorial de la Unió Europea al que participem com a Temporada Alta, per incentiva rla producció i les relacions escèniques als dos costats del Pirineu. Actualment, a part del Festival, també hi participen diversos equipaments i institucions: : l’Occitanie en Scène de Montpellier, l’OARA de Burdeus, el CIRCA de Auch, Le Parvis Scène Nationale de Tarbe, l’Estive Scène Nationale de Foix, l’Ajuntament de Saragossa, el BAD, Festival d’arts escèniques contemporànies de Bilbao i l’Escuela de Teatro de Navarra de Pamplona.

Mooc és l’acrònim anglès de Massive Online Open Courses. Tots els mesos, més de 700 universitats d’arreu el món, ofereixen centenars de cursos gratuïts, de disciplines diferents. El de Pyrenart, s’emmarca dins d’aquesta xarxa educativa digital.

El termini per presentar candidatures per l’equip de continguts, acaba el proper dilluns 10 de desembre i pots consultar les bases completes de la proposta aquí.