5 raons per veure “Una lluita constant”

  1. Un espectacle que et recordarà que, ara més que mai, la lluita col·lectiva s’ha de reivindicar qüestionant grans conceptes com el compromís, la utopia o l’idealisme.
  2. Sentiràs un text construït a partir de més d’un centenar de testimonis que van des dels relats del maig del 68 fins als de l’actualitat.
  3. Viuràs un procés de recerca col·lectiva (tots els membres de la companyia han participat en la construcció del relat escènic) a cavall entre la realitat i la ficció.
  4. Veuràs l’últim muntatge de la companyia La Ruta 40 (Cúbit, La col·lecció, El Balneari, Fa una mica de soroll…) en aliança amb una dramaturga i directora també habitual del Festival: Carlota Subirós (La llavor del foc, Otel·lo, King, Nel mezzo del cammin di nostra vita…)
  5. Seràs testimoni d’un experiment escènic que sorgeix d’una residència, a la Sala Beckett de Barcelona, entesa com un espai de llibertat i investigació. Un treball que qüestiona el propi teatre documental, es centra en la idea d’arxiu i en com la memòria històrica  interactua amb les pròpies vivències.

Més informació i compra d’entrades