5 raons per veure “Esmorza amb mi”

  1. Si et va agradar Sé de un lugar, una de les obres revelació d’Iván Morales, on Anna Alarcón i Xavi Sáez van ocupar els vestíbuls o les platees dels teatres durant  dues temporades, no et pots perdre aquest Esmorza amb mi. Un muntatge que recupera d’alguna manera els seus personatges més estimats, ara amb més cicatrius i experiències vitals però igual d’incapaços d’afrontar els seus desitjos i de prendre decisions correctes.
  2. Sabies que Anna Alarcón i Iván Morales es van conèixer fa més de 10 anys en un curs de doma natural de cavall i a partir d’aquí van començar una intensa relació artística que els ha portat a experimentar en formats teatrals poc convencionals i basats en les pròpies experiències? Si t’apassionen aquells muntatges on els sentiments prenen el protagonisme, faras bona tria.
  3. Els referents d’Iván Morales són infinits però propers a la cultura de carrer més que a la “gran” literatura, barreja llenguatges i tots els seus muntatges parlen de relacions personals des d’una visió contemporània. Els seus espectacles són propers a la narració cinematogràfica i sovint s’expendeixen més enllà de les parets el teatre. Atreveix-te!
  4. Coneixes Los Montoya (pantalla & escena)? És la productora que hi ha darrera el projecte d’Esmorza amb mi. Vol ser una plataforma sólida des d’on aixecar projectes teatrals i audiovisuals de vocació popular, que pot ser atractiva per un públic que ells consideren que el panorama cultural actual no acaba de cuidar: la gent que no arriba als vint anys o que just acaben d’arribar a la quarentena.
  5. Del projecte s’està gestant una webserie titulada Desayuna conmigo 360º una sèrie immersiva. Tota una experiència vivencial amb els mateixos protagonistes de l’espectacle

Més informació i compra d’entrades