Cristina Clemente guanya la final del VIII Torneig de dramatúrgia

La dramaturga Cristina Clemente es va imposar a Marta Aran en una experiència teatral que ha confrontat durant set jornades a vuit dramaturgs catalans de primer nivell.

El públic de la Sala La Planeta, amb els seus vots, va donar la victòria a Cristina Clemente a la final del VIII Torneig de Dramatúrgia Catalana celebrat ahir dilluns 10 de desembre. Cristina Clemente es va imposar a Marta Aran amb el seu text M’he posat les ulleres de mirar carregadors, una peça irònica  sobre la lluita feminista amb un diàleg entre carregadors i telèfons mòbils que discuteixen quina és la tasca més important entre ells dos, concloent que un no pot existir sense l’altre. David Verdaguer i Júlia Truyol han estat els encarregats d’interpretar-lo. La guanyadora es va endú un sopar al Celler de Can Roca. Clemente va guanyar a Marta Aran que va presentar Puzles, una un text còmic en què una dona gran organitza el seu enterrament mentre encara és viva. Per fer-ho, la protagonista es veu obligada a subornar una oradora d’un crematori del barri, ahir interpretat per Anna Moliner i Isabel Rocatti. 

Aquesta vuitena entrega del Torneig de Dramatúrgia Catalana ha comptat amb la participació de Daniela Feixas, Mafalda Bellido, Paco Mir, Roger Torns, Jordi Oriol, Joan Fullana, Marta Aran i Cristina Clemente, guanyadora de la final. Aquesta vuitena edició del Torneig de Dramatúrgia Catalana ha estat conduida per Yessi, una presentadora un tant sui generis interpretada per Estel Solé.