< Maig >

8 consells per viure el Sacseja’t intensament i no morir en l’intent ;)

 1. Crea el teu itinerari
  Recorda que del 21 al 24 de novembre pots veure 10 propostes de creació contemporània en només 4 dies, totes elles agrupades sota la marca Sacseja’t. Crea el teu itinerari! Tots els horaris estan pensats perquè no et perdis cap espectacle.
 2. Espectacles per a públics de diferents idiomes
  Les propostes de Sacseja’t estan pensades perquè siguin comprensibles en varis idiomes. Podreu veure:
  * Espectacles sense gairebé text: Dimonis i Trama.
  * Espectacles amb sobretítols: Una costilla sobre la mesa. Madre (espectacle en castellà amb sobretítols en anglès), O agora que demora (el present que s’allarga) (espectacle en àrab, kurd, anglès, kayapó, portuguès i francès amb sobretítols en castellà i anglès), Retrospective (pel·lícula en francès amb subtítols en anglès – es donarà el text en castellà -), Kultur (espectacle en castellà o en anglès -s’escull mitjançant auriculars-), Incurables (espectacle en castellà amb sobretítols en anglès) i Tierras del Sud (espectacle en castellà amb sobretítols en anglès).
 3. Arriba amb temps als espais
  Tots els espais menys el Teatre Municipal de Girona obren portes 1 hora abans de l’esdeveniment, recorda que si arribes tard només podràs accedir a la sala a la mitja part, en cas que n’hi hagi (el T.Municipal obre només mitja hora abans perquè no hi ha servei de bar). En el cas d’arribar a la mitja part, es probable que se t’assigni un seient diferent al de la teva entrada. En qualsevol cas, sempre cal consultar al personal de sala. Consulta tots els espais del Festival amb enllaços a Google Maps per facilitar-te la mobilitat i l’accés. En els principals escenaris del Festival (Teatre Municipal de Girona, Teatre de Salt, La Planeta, Auditori de Girona i El Canal) s’indica sobre mapa els aparcaments més propers. A més, et facilitem informació perquè puguis aparcar amb descompte!
 4. Com arribar a Girona i on allotjar-se
  Consulta l’accessibilitat a la ciutat. Busques allotjament? El Festival col·labora amb alguns hotels de la ciutat, consulta’ls aquí!
 5. Normativa: Recorda que no es pot entrar menjar ni beguda dins les sales. El mòbil ha d’estar apagat i que no es poden fer fotos ni vídeos en el transcurs dels espectacles. L’incompliment d’aquestes normes bàsiques de funcionament podria suposar l’expulsió del recinte.
 6. Viu el Sacseja’t sense perdre’t ni un detall. Contextualitza les funcions i opina sobre què t’han semblat els espectacles a les diverses activitats paral·leles que hem organtizat per acabar de posar la cirereta a aquests quatre dies: una postfunció amb Àlex Rigola, una prefunció sobre l’espectacle d’Angélica Liddell o una xerrada-presentació de llibre amb Shaday Larios.
 7. Davant de qualsevol dubte, informa’t a través de les xarxes socials del Festival. Estem aquí per ajudar-te, hi trobaràs tota la informació de darrera hora que puguis necessitar!
 8. Fes d’embaixador del teu Festival: aquest cap de setmana amb prop de 100 programadors internacionals i prop de 40 periodistes de diferents mitjans de l’Estat visitaran Temporada Alta. Ajuda’ns a mostrar-los el que més t’agrada de casa nostra ?