< Juliol >

T’agraden les propostes trencadores? Sacseja’t amb Temporada Alta

Del 21 al 24 de novembre, Temporada Alta programa, amb el títol de Sacseja’t, 10 espectacles de creació contemporània. La proposta coincideix amb la Setmana de Programadors, una iniciativa del Festival que reuneix a Girona professionals de les arts escèniques, nacionals i internacionals.

Amb la programació del Sacseja’t Temporada Alta es convertirà en l’epicentre de grans exponents de la creació contemporània: cabosanroque estrenarà Dimonis, Shaday Larios i Jomi Oligor tornen al Festival per presentar La melancolia del turista, Pere Faura portarà Incurables, torna també Christiane Jatahy amb O agora que demora (el present que s’allarga), es podrà veure Kultur d’El conde de Torrefiel, Retrospective, de Jérôme Bel, Àlex Rigola estrenarà Aquest país estranger que no deixa tornar de les seves fronteres a cap dels seus viatgers, Azcona & Tolosa presentaran Tierras del Sud, Roser López Espinosa portarà Trama i, finalment, Angélica Liddell presentarà a Catalunya Una costilla sobre la mesa. Madre.

El gran nombre d’espectacles de creació contemporània programats en pocs dies atrauen els programadors nacionals i estrangers que tenen l’oportunitat de conèixer un ampli ventall de llenguatges escènics en la seva visita al Festival. En aquests últims anys han passat per Girona prop de més de 600 professionals internacionals, incloent-hi representants d’institucions de prestigi com el Festival d’Avignon, el Théâtre Ôdeon de París, el Wiener Festwochen de Viena, el Kunsten Festival des Arts de Brussel·les, el Festival de Nàpols, el Foreing Affairs de Berlin o el Thèâtre de la Ville de París, entre molts d’altres. Enguany la xifra de professionals s’acosta al centenar i, a banda de veure els espectacles programats participaran en trobades i activitats a porta tancada per afavorir l’intercanvi amb les companyies catalanes.

Així que no ho dubtis, i vine al Festival. Pensa que la programació està pensada perquè puguis fer un recorregut i veure el màxim nombre d’espectacles. Prepara el teu itinerari i sacseja’t amb Temporada Alta!