< Maig >

5 raons per veure ‘Próximo’

  1. Tinder.si o Tinder.no? és innegable que les relacions en temps d’internet estan a debat. L’obra explora aquest univers i et farà pensar sobre les maneres de lligar en l’actualitat. 
  2. Si Claudio Tolcachir és un gran director, Próximo és una gran oportunitat per veure també un repartiment de luxe: Santi Marín i Lautaro Perotti. Aquest darrer, també ha visitat Temporada Alta com a director, amb Cronología de las bestias (2018) i codirigint Dinamo (TA15) amb Claudio Tolcachir.
  3. Una raó de pes és comprovar per tu mateix que el teatre llatinoamericà és dels millors del continent. Próximo s’estrena a l’estat Espanyol amb les seves funcions a Temporada Alta i després visitarà Madrid, Sevilla…una oportunitat única!
  4. Claudio Tolcachir ja ha visitat el Festival en diverses ocasions, sempre amb una molt bona acollida de públic i crítica. Les últimes obres que ha portat a TA han estat L’omissió de la família Coleman (TA18), Dinamo (TA15) i El viento en un violín (TA10). Si et van agradar, ara et deixaràs perdre Próximo?
  5. Perquè si véns a veure l’obra, podràs conèixer també el director i el repartiment. Dissabte 2 hi ha organtizada una postfunció perquè puguis dir-hi la teva. No t’ho perdis!