Viaje al centro de un idiota

Enric Montefusco - Xavi Bobés
Presencial Icona
Presencial

La darrera aproximació a la visió particular d'Enric Montefusco

Viaje al centro de un idiota és la darrera aproximació a la particular visió, íntima i socialment compromesa, d’Enric Montefusco. Aquest planteja un viatge escènic cap a l’abisme de la pèrdua de la identitat, de la raó i de la moral, juntament amb Xavi Bobés que hi aporta el seu imaginari d’objectes.

L’espectacle mostra el sacrifici com a acte artístic per excel·lència i l’exploració de nous registres, textos vomitats, epifanies, balls, catarsi i petits gestos nascuts de la subtil lluita a mort entre la necessària i tramposa significació i el no-res.

Enric Montefusco va ser durant vint anys cap de la banda Standstill i va entrar al teatre de la mà del creador escènic Rodrigo Garcia l’any 2001. Amb una visió oberta i inquieta va crear nombrosos discos i espectacles multidisciplinaris, així com peces audiovisuals i un llibre. Ja en solitari ha editat discos com Meridiana i Diagonal i ha dirigit alguns espectacles de gran format.

Xavi Bobés, que torna a Temporada Alta codirigint i interpretant l’espectacle, ha estat el creador de la companyia Playground, ha produït diversos espectacles i fundat amb Jomi Oligor i Shaday Larios, el Solar – Agència de detectius d’Objectes.

Fitxa artística

Direcció escènica i composició musical: Enric Montefusco
Assessoria de direcció: Xavi Bobés 
Interpretació: Enric Montefusco, Xavi Bobés 
Dramatúrgia: Enric Montefusco, Diana Bandini 
Arrengaments musicals: Nico Roig, Quartet Brossa 
Escenografia i il·luminació: CUBE.bz
Realització de vídeo: Alejo Levis
Vestuari: César Vijanera
Disseny d’imatge: Rafa Castañer
Fotografia: David Ruano
Producció executiva: Imma Bové
Coproducció: GREC – Festival de Barcelona i Centro Cultural Conde Duque de Madrid amb la col·laboració de Temporada Alta

 

Preu: A la venda: SETEMBRE 2021