Trobada professional amb Christiane Jatahy

L'artista brasilera parla sobre el procés de creació dels seus espectacles
  • 2021
  • Activitats paral·leles 2021

Activitat adreçada a professionals

Activitat adreçada a professionals

Vine a la trobada professional amb Christiane Jatahy destinada a creadors que vulguin conèixer amb una mica més de profunditat els mètodes de creació de l’autora i directora brasilera.

Nascuda a Rio de Janeiro, Christiane Jatahy és autora, directora de teatre i cineasta. Es va graduar en teatre i periodisme. És una de les creadores brasileres amb més renom internacional. Des del 2003, ha centrat el seu treball professional en explorar la frontera entre disciplines artístiques, entre realitat i ficció, actors i personatges, teatre i cinema, creant un inimitable llenguatge híbrid.

Christiane Jatahy ha participat com a creadora en diverses edicions de Temporada Alta: el 2013 amb Julia, el 2014 amb E se elas fossem para Moscou?, el 2017 amb A floresta que anda, el 2019 amb O agora que demora i, en aquesta edició, amb Entre chien et loup, una adaptació lliure de Dogville de Lars von Trier.

+ Info
Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de Pyrenart, projecte POCTEFA 2014-2020 (Espanya-França-Andorra) cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament (FEDER)

Amb la col·laboració de:

6 de novembre, 16:00
Màxim 2 inscripcions per persona. Aforament limitat.
Preu: Gratuït