Trobada professional amb Christiane Jatahy

L'artista brasilera parla sobre el procés de creació dels seus espectacles
Presencial Icona
Presencial
  • Activitats paral·leles 2021

Activitat adreçada a professionals

Vine a la trobada professional amb Christiane Jatahy destinada a creadors que vulguin conèixer amb una mica més de profunditat els mètodes de creació de l’autora i directora brasilera.

Nascuda a Rio de Janeiro, Christiane Jatahy és autora, directora de teatre i cineasta. Es va graduar en teatre i periodisme. És una de les creadores brasileres amb més renom internacional. Des del 2003, ha centrat el seu treball professional en explorar la frontera entre disciplines artístiques, entre realitat i ficció, actors i personatges, teatre i cinema, creant un inimitable llenguatge híbrid.

Christiane Jatahy ha participat com a creadora en diverses edicions de Temporada Alta: el 2013 amb Julia, el 2014 amb E se elas fossem para Moscou?, el 2017 amb A floresta que anda, el 2019 amb O agora que demora i, en aquesta edició, amb Entre chien et loup, una adaptació lliure de Dogville de Lars von Trier.

Aquesta activitat es desenvolupa en el marc de Pyrenart, projecte POCTEFA 2014-2020 (Espanya-França-Andorra) cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament (FEDER)

Amb la col·laboració de:

6 de novembre, 16:00
Màxim 2 inscripcions per persona. Aforament limitat.
Preu: Gratuït
Disponibilitat:
78% d'entrades disponibles