Tocar Mare

Marta Barceló - Jordi Casanovas

Un viatge nostàlgic, divertit i emotiu escrit per Marta Barceló i dirigit per Jordi Casanovas

Esperança, una dona prejubilada, alegre i animosa, i Empar, la jove directora d’una productora audiovisual, conformen una atípica família que es veu trastocada per un fet inesperat. Les dues dones hauran de fer un viatge pels records compartits més divertits i per les vivències personals més dures, per descobrir allò que pot posar en perill el seu vincle i allò que el pot fer enfortir.
Una història de pactes per escrit, de canelons de peix, de bicicletes infantils amb manillars blaus, d’àlbums familiars per omplir i d’abraçades pendents de fer. Una comèdia tan dolça com emocionant que ens farà preguntar quina és la naturalesa de l’amor incondicional.

Tocar mare reflexiona amb humor sobre temes com ara, com es generen els vincles entre persones, què caracteritza una relació familiar i què s’espera d’uns determinats rols de parentiu, quins efectes pot tenir en algú el sentiment d’abandonament o de pèrdua familiar, els efectes inesperats del mercantilisme o la invenció de noves fórmules de relacions personals.

Estrena

Fitxa artística

Autoria: Marta Barceló Femenias
Direcció: Jordi Casanovas
Repartiment: Lluïsa Castell i Georgina Latre
Espai i vestuari: José Novoa
Il·luminació: David Bofarull
Banda sonora: Anna Roig
Direcció tècnica: Àngel Puertas
Caracterització: Maru Errando
Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events)
Ajudants de producció: Laura Alonso i Fran Torrella
Fotografia: David Ruano
Producció: Velvet Events i Temporada Alta

De la mateixa autora:

Tocar mare (TA16)

Del mateix director:

Adossats (TA17), Vilafranca, un dinar de festa major (TA15), Ruz-Bárcenas (TA14), Consell familiar (TA13), El nostre nano (TA13), Pàtria (TA12), Burundanga (TA11)

Preu: A la venda setembre 2022