Sala La Planeta

Sala La Planeta


Passeig Canalejas, 3 Girona
T. +34 972 207 754
Girona i Salt

La Sala La Planeta de Girona és un espai independent de teatre situat a la ciutat de Girona. Aquesta sala és reconeguda per la seva contribució al panorama teatral de la ciutat, oferint una plataforma per a la producció i exhibició de peces teatrals independents i experimentals.

La Sala La Planeta es distingeix per la seva atmosfera íntima i el seu compromís amb la diversitat artística. És un espai on els creadors poden explorar noves formes d’expressió i els espectadors poden gaudir d’experiències teatrals innovadores i fora del convencional.

La programació de La Planeta és variada i inclou una àmplia gamma de propostes, des de obres de teatre contemporani fins a espectacles de teatre físic, dansa, performance i altres formes d’arts escèniques. A més, també acull activitats com tallers, xerrades i altres esdeveniments relacionats amb el món del teatre i la cultura.

La Sala La Planeta no només és un lloc de representació, sinó també un espai de trobada i intercanvi per a la comunitat teatral de Girona. És un punt de trobada per a artistes, directors, dramaturgs i espectadors, que comparteixen la passió pel teatre i la cultura en un entorn acollidor i estimulant.

En definitiva, La Sala La Planeta és una peça fonamental del paisatge cultural de Girona, contribuint a enriquir la vida cultural de la ciutat i fomentar la diversitat i l’experimentació en les arts escèniques.

 

On pots aparcar?

– Pàrquing SABA Berenguer i Carnicer (Per consultar els descomptes, clica aquí)
– Pàrquing gratuït de la Copa.

INFORMACIÓ TÈCNICA

Aquest espai compta amb la col·laboració:

L'espai no té esdeveniments programats properament