Presentació de la programació de Temporada Alta 2022

Acte obert a la ciutadania
  • 2022
  • Activitats paral·leles 2022

Descobreix la 31a edició de la mà de Salvador Sunyer, director del festival. Un acte amb les periodistes Mercè Sibina i Tània Tapia

Descobreix la 31a edició de la mà de Salvador Sunyer, director del festival. Un acte amb les periodistes Mercè Sibina i Tània Tapia

Un any més, t’expliquem la programació en un acte obert a tothom!

Vine al Teatre Municipal de Girona i participa en aquest acte on descobriràs la programació d’aquesta nova edició. Teatre, dansa, música, circ, cinema… espectacles de tota mena perquè tothom trobi allò que busca. Podràs gaudir d’una conversa entre Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, i les periodistes de TV3 Mercè Sibina i Tània Tapia.

Els socis d’El Club de la Fundació La Ciutat Invisible i els membres del Club de Mecenatge es poden inscriure a partir del divendres 19 d’agost. Les inscripcions a la resta de la ciutadania s’obren el dijous 25 d’agost.

Com a tancament, comptarem amb la participació d’e-Strings by GIO, el nou quintet de cordes elèctriques de la GIO Symphonia que combina gèneres tan diversos com el pop, el rock, la música clàssica, el dance o el ritmes llatins.

I per fer-ho encara més fàcil, la proposta també es podrà seguir en línia des del web del festival. T’ho perdràs?

1 de setembre, 20:00
Màxim 2 inscripcions per persona. Aforament limitat i prioritat d'inscripció als socis d'El Club i d'El Club de Mecenatge.
Preu: Gratuït