Postfunció · Vaig ser pròsper (o recordant la Tempesta)

Projecte Ingènu
  • Activitats paral·leles 2021

Queda't a comentar aquest muntatge guardonat amb el Premi BBVA de Teatre 2021 al millor espectacle i millor direcció

Queda't a comentar aquest muntatge guardonat amb el Premi BBVA de Teatre 2021 al millor espectacle i millor direcció

Amb aquest espectacle -Premi BBVA de Teatre d’enguany al millor espectacle i millor direcció- Projecte Ingènu tancava la seva trilogia dedicada a l’obra de Shakespeare, després de Hamlet i Romeu i Julieta. Un muntatge sense paraules que serveix perfectament per entendre l’aposta escènica d’aquesta companyia amb un segell estètic molt poderós. A les seves produccions no hi ha elements escènics secundaris. Tots treballen per crear una obra total amb una forta empremta poètica, a voltes abstracte, sempre física. Aquí la proposta que fan al públic és la de participar dels deliris d’una ment antiga. Potser el mag Pròsper de La tempesta de Shakespeare. Un “animal de records”, en paraules d’Estellés.

Ara, tens l’oportunitat de parlar amb la companyia i dir-los què t’ha semblat la seva proposta en aquesta postfunció organitzada per la Fundació Antigues Caixes Catalanes i Temporada Alta i dinamitzada per Recomana.

+ Info

Organitza:     

Dinamitza:

 

7 de desembre, 21:15
Màxim 2 inscripcions per persona. Aforament limitat i prioritat d'inscripció als socis d'El Club
Activitat adreçada a persones que tenen entrades per veure l'espectacle
L'activitat es farà a la mateixa sala on es realitza l'espectacle. Després de la funció, queda't a la butaca i espera instruccions del personal de sala
Preu: Gratuït