L’Orquestra Impossible

Marcel Tomàs & Cascai Teatre - Girona Jazz Project

Un viatge musical per a tots els públics de l’arrel tradicional catalana al glamour dels anys cinquanta

Un viatge musical per a tots els públics de l’arrel tradicional catalana al glamour dels anys cinquanta

Un promotor musical reuneix una colla de músics per formar una orquestra que resultarà ser impossible… o no? L’espectacle es contextualitza entre els anys quaranta i cincuanta, basat amb la història dels seus protagonistes, músics d’ofici perduts en uns temps de grisor; aquest serà el seu ressorgiment. Personatges pintorescos, pillastres, entranyables, buscavides, pelacanyes i maldestres. Els seus conflictes petits i quotidians en el món de la música, però alhora universals, els despullaran davant dels qui els veuen mostrant les misèries de la humanitat, conflictes que resolen sempre, en clau d’humor. Còmics de carn i ossos immersos en un procés de creació que culminarà amb la presentació de l‘orquestra en una gran festa.

Un espectacle vibrant, amb molt d’humor i música en directe, una celebració, un espectacle per divertit i gaudir de la bona música a tots els públics que provocarà vertaders esclats de la riallada.

Fitxa artística

Fitxa artística

Creació: Marcel Tomàs i Susana Lloret
Direcció: Marcel Tomàs, Marta Ribera, Xavier Molina i Adrià Bauzó
Intèrprets: Marcel Tomàs, Toni Escribano, Aleix Cansell, Raúl Pérez, Joan Tomàs, Adrià Bauzó, Xavier Molina, Jordi Casas, Pablo Martin, Raúl Gallego i Albert Clapés
Vestuari: La Casa dels Barrets
Vídeo: Arian Botey
Disseny de llums: Gerard Canadell
Disseny de so: Xavier Llobet
Disseny gràfic i fotografia: Marcel Asso
Comunicació: Irene Vila
Producció: Susana Lloret
Coproducció: Cascai Teatre i Temporada Alta

Veure més
Preu: Pròximament a la venda