La gavina (Girona)

Àlex Rigola
Presencial Icona
Presencial

Un Txékhov despullat, com només Rigola sap deixar nu el clàssic, per parlar sobre morir, estimar i el teatre amb un repartiment espectacular

La relació dÀlex Rigola amb Anton Txékhov és dun despullament progressiu. Lúnic artifici que manté és duna mínima convenció teatral. Després dels magnífics Ivanov i Vania, ara sapropa a La gavina per parlar sobre amor i teatre. Tres actrius, dos actors i un dramaturg/director conversen sobre els seus desitjos i el seu amor pel teatre. Punt de partida per molts dubtes, íntims i professionals, per arribar lessencialitat de morir, estimar i fer teatre. Una experiència amb tot el potencial democions a flor de pell que vam sentir gràcies a lespectacular nuesa de Vania. 

Durada: 1 h 30 min

Estrena a Catalunya

Fitxa artística

  • Versió lliure de lobra d’Anton Txékhov 
  • Dramatúrgia i direcció: Àlex Rigola  
  • Intèrprets: Nao Albet, Pau Miró, Xavi Sáez, Mònica López, Melisa Salvatierra i Roser Vilajosana
  • Producció: Heartbreak Hotel, Titus Andrònic SL, Grec Festival de Barcelona 2020 i Temporada Alta 2020   
  • Amb el suport de: Teatro de La Abadía

 

Espectacle patrocinar per:

Del mateix director

Aquell país no descobert que no deixa tornar de les seves fronteres cap dels seus viatgers (TA19), Un enemigo del pueblo (TA18), Macho man (TA18), Vania (TA17), Who is me. Pasolini (TA16), Migranland (TA13), El policía de las ratas (TA13), Macbeth (TA12), Nixon- Frost (TA09), Días mejores (TA08), 2666 (TA07), La nit just abans dels boscos (TA06 ), Ricard III (TA05),europeo Casa (TA05) 

Presencial
17 d'octubre, 20:30Noves funcions:17 d'octubre, 17:00
Preu: 32€ / 25€ / 10€
Disponibilitat:
62.4% d'entrades disponibles

Fotos

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...