Josep Pedrals: És un dir

Josep Pedrals
A distància Icona
A distància
  • 2020
  • A distància 2020

Josep Pedrals juga amb la sonoritat dels versos per oferir-nos un recital plantejat al voltant del mateix fet de recitar

El poeta i rapsode Josep Pedrals, guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona de Literatura 2018, es dedica a portar la poesia als escenaris i a jugar amb la sonoritat dels versos, entre moltes altres coses. En aquest recital, plantejat al voltant del mateix fet de recitar, ens proposa algunes preguntes. Les paraules se les endú el vent, però: on se les endú? Les arrossega? Es van barrejant les unes amb les altres o són destriables enmig de les ràfegues? Queden esvaïdes o segueixen sonant nítides? Hi ha algun racó de món on s’acumulin totes les paraules, arremolinades? Es produirà un tornado de paraules? Segueixen algun moviment cíclic, les paraules en el vent? Poden tornar al lloc on han estat originades? T’empassaràs el que has dit encara que no vulguis?

L’Espai Zoom de Temporada Alta ofereix l’oportunitat de redescobrir textos teatrals i poètics, així com de gaudir de la proximitat dels intèrprets.

Durada: 45 min (aprox.) 

Estrena

Espectacle en català

Fitxa artística

  • Textos i interpretació: Josep Pedrals 
Espai Zoom
25 de novembre, 20:00
Preu: 8€
Disponibilitat:
48% d'entrades disponibles

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...