Cuerpos celestes

El Conde de Torrefiel - cabosanroque
  • Iberoamèrica 2023

Una experiència sonora en un cementiri de El Conde de Torrefiel i cabosanroque

Una experiència sonora en un cementiri de El Conde de Torrefiel i cabosanroque

Aquest és el quart capítol de Site Un-specific , una sèrie de passejos sonors comissariats i produïts per cabosanroque per a la plataforma digital de continguts artístics CaixaForum+.

En aquest capítol, El Conde de Torrefiel i cabosanroque ens proposen una singular visita guiada per un cementiri, una ciutat poc coneguda, habitada per milers de persones que esperen l’arribada d’algun turista curiós i així poder murmurar-li a cau d’orella els seus secrets. Com Virgili va guiar a Dante en la seva peregrinació a l’Inframon, una dissertació eclèctica acompanya aquesta caminada per a reflexionar sobre l’eterna pregunta: Què succeeix després del nostre passeig pel món?

Els passejos sonors de Site Un-specific s’han de realitzar en diferents espais arquetípics (el supermercat, el parc, el bar, el cementiri, el bosc, la ciutat, la casa…) de manera que sempre es produeix un joc de correspondències i contradiccions entre l’espai escoltat, l’espai vist i el lloc imaginat. El primer capítol, Audioguia per a supermercats en temps de pandèmia es va presentar per primera vegada a Temporada Alta 2020 en el seu format A Distància nascut a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de COVID-19.

La sèrie comprèn tres capítols de cabosanroque, tres col·laboracions amb El Conde de Torrefiel, Alberto Conejero i Isa Campo, i tres entrevistes descontextualitzades amb Graciela Iturbide, El niño de Elche i Perejaume.

7 de febrer, 0:00
Preu: Consultar web de la sala