Antònia Font

Concert final de gira
  • 2023

Antònia Font tanca la seva gira amb un concert especial a Temporada Alta 2023

Antònia Font tanca la seva gira amb un concert especial a Temporada Alta 2023

  • Aventures espacials
  • Festiu
  • Final de gira

Després d’anunciar el seu esperat retorn i esgotar entrades al Palau Sant Jordi l’estiu passat, Antònia Font continua la seva gira de reaparició que, finalment, tancarà a Temporada Alta 2023 amb el seu últim concert. El grup ja ha explicat que aquesta serà l’única actuació a la província de Girona, així que es tracta d’una oportunitat única per gaudir de tota l’esplendor del grup mallorquí.

Últim concert de la gira d’Antònia Font

La càlida rebuda d’Antònia Font després de gairebé deu anys de silenci ha deixat més que evidenciat que es tracta d’un grup atemporal, fora d’època i difícil de classificar. La seva música ha captivat, i segueix captivant, a diferents generacions, fent-nos somiar i emocionar a parts iguals.

La música festiva amb lletres humorístiques i fantasioses de la banda mallorquina torna a brillar després de deixar els escenaris el 2013, amb un conjunt d’actuacions molt seleccionades, de gran magnitud i un esplèndid desplegament tècnic. A més de fer un repàs a les cançons més icòniques de la seva trajectòria, el grup presentarà els temes del seu últim disc, Un minut estroboscòpica. En aquest últim àlbum, l’essència d’Antònia Font retorna com si el temps no hagués passat.

Aquest concert d’Antònia Font també reactiva el recinte firal de Girona com a espai de referència per actuacions musicals. Després de les obres realitzades per a recuperar l’espai per a grans concerts, no hi ha millor estrena que l’acull dels Antònia Font en aquest últim concert de gira. En definitiva, una última oportunitat de gaudir del pop màgic i proper d’un grup que barreja a la perfecció aventures espacials amb les situacions més quotidianes.

No deixis que t’ho expliquin, compra ja les teves entrades d’Antònia Font a Temporada Alta i no et perdis un dels concerts més esperats d’aquest 2023!

El concert anirà precedit per una actuació del grup Smoking Bambino

Fitxa artística

Fitxa artística

Antònia Font: Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca y Pere Debon

Aquest espectacle compta amb la col·laboració de l’INAEM – Ministerio de Cultura y Deporte del Gobierno de España

Veure més
+ Info

Informació important

· No és permesa l’entrada a menors de 6 anys

· Els nens a partir de 6 anys han d’abonar l’import íntegre de l’entrada

· Els menors de 16 anys només poden entrar acompanyats dels pares o tutors legals i adequadament identificats. Els pares o tutors que acompanyen als menors han d’omplir aquest full de responsabilitat

· Aquest concert és en un recinte tancat i el volum de la música pot ser elevat

INFORMACIÓ IMPORTANT: en cas de necessitar atenció especial per a persones amb mobilitat reduïda cal que contacteu amb nosaltres mitjançant el correu diversitatfuncional@bito.pro 

30 de setembre, 20:00
Obertura de portes a les 19h
Hi haurà servei de bar
Aquest concert no té descomptes disponibles
Preu: 35 €
Disponibilitat:

Fotos

Si t'agrada aquest espectacle et suggerim...