fira de girona

Fira de Girona


  Passeig de la Devesa, 34, 17001 Girona
  Tel.: 972419100
Girona i Salt

La Fira de Girona és un centre d’exposicions, congressos, concerts i grans esdeveniments situat a la ciutat de Girona. Aquest edifici modern i funcional és el principal recinte destinat a acollir esdeveniments com la Fira de Girona i altres actes de caràcter empresarial, cultural i social a la regió.

La Fira de Girona destaca per la seva arquitectura contemporània i les seves instal·lacions versàtils, que poden adaptar-se a una àmplia gamma d’esdeveniments i necessitats. L’edifici compta amb diverses sales d’exposicions, sales de conferències, àrees d’esbarjo i serveis complementaris com restaurants i zones de restauració.

Aquest espai multifuncional és un punt de trobada per a professionals de diferents sectors, empresaris, expositors i visitants interessats en participar en fires comercials, congressos, convencions i altres esdeveniments. A més de ser el seu centre de reunions, la Fira de Girona també actua com a plataforma per a la promoció de la cultura, l’art i la innovació a la regió.

La seva ubicació estratègica al cor de Girona i les seves excel·lents connexions de transport fan que la Fira de Girona sigui un espai accessible i ben comunicat per a aquells que desitgen participar en els esdeveniments que s’hi celebren. Això contribueix al seu paper com a motor econòmic i cultural de la ciutat i la comarca. En resum, la Fira de Girona és un espai dinàmic i polifacètic que impulsa el desenvolupament i el creixement de la regió.

El 2023, Temporada Alta va recuperar la Fira de Girona com a espai per a celebrar grans esdeveniments culturals amb el concert d’Antònia Font i la jornada de teatre i  activitats familiars lapetiTA.

On pots aparcar?

– Pàrquing SABA Santa Caterina

– Pàrquing gratuït a la Plaça de l’Assemblea de Catalunya

– Pàrquing gratuït Güell

– Pàrquing gratuït de la Copa.

L'espai no té esdeveniments programats properament