Un nou web per facilitar-te l’accés i la tria dels espectacles

Estrenem nou web i ho fem amb l’objectiu de millorar-te l’accessibilitat i ajudar-te en la tria dels espectacles del Festival. Sabem que escollir enmig de 100 espectacles a més de 20 espais pot convertir l’experiència Temporada Alta en tota una Odissea. Per això, t’ho volem posar fàcil.

Una de les principals novetats que ens permet el nou web és classificar els espectacles segons els diferents gustos. Hem establert una nova classificació partint de les teves preferències: Noms i cares conegudes, espectacles amb artistes populars i personalitats de les arts escèniques, Segell Temporada Alta espectacles que ens defineixen com a Festival, Actualitat a escena obres amb una mirada cap al món actual i els seus conflictes, Propostes trencadores propostes alternatives i poc convencionals i Diversió i entreteniment on trobaràs espectacles lúdics i festius. El web també et permet filtrar els espectacles per espais, per gèneres, per si són produccions internacionals o per si són adequats per veure amb nens i nenes.

Els cicles del Festival

A altra banda i també pensant amb la teva orientació entre espectacles,  cada any des del Festival, et proposem diversos cicles perquè puguis enfocar la teva tria. Aquest any, seguim amb Connexió Iberoamèrica un pont entre el teatre europeu i l’iberoamericà, la Connexió Flandes que porta a escena una de les indústries artístiques més fèrtils i dinàmiques d’Europa i Cine i Escena, la hibridació entre el cinema i el teatre.

Enguany també hem volgut classificar tots aquells espectacles que tenen alguna característica que facilita el visionat a tots aquells espectadors amb diversitat funcional.

Segueixes perdut?

No et preocupis, nosaltres t’ajudarem. Envia’ns un correu explicant-nos els teus gustos i els espectacles de Temporada Alta que has vist en altres ocasions i t’enviarem una resposta personalitzada amb la nostra proposta.