Tota la programació es farà pública el 2 de setembre

Ja hi ha dates confirmades de les properes cites amb Temporada Alta. El Festival anunciarà la programació completa el dilluns 2 de setembre. Es podrà seguir la Roda de Premsa en streaming a través del web del Festival i en col.laboració amb TV Girona, a partir de les 11h. També s’avançaran els grans noms de la programació a través de les xarxes socials de Temporada Alta. A les 12h es publicarà, al web del Festival, tota la informació de l’edició d’enguany: programació, activitats paral.leles, i tots els detalls del Festival. Al mateix web podràs decarregar-te la versió digital de la revista que editem en paper, amb el detall dels espectacles. El festival començarà el diumenge 6 d’octubre i acabarà el dilluns 9 de desembre.

Quan puc comprar les entrades?

La venda d’entrades de la programació completa començarà el 5 de setembre, a les 9h a través del web i a les taquilles del Teatre Municipal de Girona i el Teatre de Salt que obriran aquest dia en un horari especial de 9 a 20h. Al Teatre Municipal de Girona hi haurà fins a 5 taquilles en funcionament simultàniament. Actualment però ja hi ha a la venda al web del Festival les entrades d’una vintena d’espectacles. Aquesta venda estarà activa fins uns dies abans de la presentació de la programació. Els socis d’El Club Ciutat Invisible i els mecenes de Temporada Alta podran comprar les seves entrades el dimecres 4 de setembre, en una venda preferent.

Com podré conèixer els detalls de la programació?

El mateix 2 de setembre, a través del web t’explicarem diferents accions que el Festival ha previst per explicar la programació i resoldre els possibles dubtes que sorgeixen al moment de fer la teva selecció d’espectacles. El director del Festival, Salvador Sunyer explicarà la programació en una activitat programada per la Biblioteca Carles Rahola, però també hi haurà altres canals perquè puguis mantenir un contacte directe amb els programadors de Temporada Alta que t’ajudaran a fer la teva tria. Si vols tenir més informació al respecte, subscriu-te al butlleti del Festival i t’informarem puntualment.