< Juny >

Temporada Alta a Buenos Aires

De l'11 al 17 de febrer de 2013

La Sala Timbre 4 de Buenos Aires, dirigida pel prestigiós dramaturg, director i docent teatral Claudio Tolcachir, presentarà, de l’11 al 17 de febrer, una programació d’espectacles catalans agrupats sota el nom de Temporada Alta a Buenos Aires – Setmana catalana a Timbre 4.

Es tracta d’un projecte nascut de la col·laboració entre el Festival i aquest teatre porteny amb la voluntat d’acostar la producció teatral catalana al públic argentí, en la línia encetada per Temporada Alta de convertir el Festival de tardor de Catalunya en una plataforma per a la internacionalització de la dramatúrgia catalana. La iniciativa compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull.

A Timbre 4 s’hi podran veure tres espectacles: Insomni, de Xavier Bobés, muntatge de teatre d’objectes estrenat a Temporada Alta 2011 per la companyia Playground; Non Solum de Sergi López i Jorge Picó, estrenat en l’edició del 2005 del Festival; i l’espectacle de dansa Striptease de Pere Faura, que es va poder veure en la darrera edició de Temporada Alta.  

La setmana catalana es completarà amb una versió del Torneig de Dramatúrgia que s’organitza durant el festival i que, en aquest cas, enfrontarà els autors guanyadors de les dues edicions del torneig català, David Plana i Jordi Galceran, amb dos dramaturgs argentins, Diego Faturos i Francisco Lumerman. En tots els casos, els textos seran llegits per actors argentins. Temporada Alta a Buenos Aires inclourà, també, un taller impartit per Xavier Bobés.

Amb el suport de: