< Agost >

Temporada Alta 2020, del 7 d’octubre al 8 de desembre

Temporada Alta arriba a la 29a edició i se celebrarà entre el 7 d’octubre i el 8 de desembre amb l’objectiu, un any més, d’acostar al públic les veus emergents més interessants de les arts escèniques del país al costat de grans noms de l’escena nacional i internacional.

L’edició d’aquest any estarà inevitablement marcada tant per la crisi social i econòmica com per l’emergència sanitària que vivim des de fa uns mesos, raó per la qual hem hagut de reinventar-nos. Per primera vegada, doncs, la programació inclou també nous formats digitals que permetran garantir que el festival pugui celebrar-se davant la incertesa de la situació futura i que alhora permetran arribar a un públic més ampli. Així doncs, hi haurà espectacles en nous formats, emissions en directe, un catàleg d’enregistraments d’espectacles clàssics i contemporanis que han marcat la història del teatre universal, així com punts de trobada virtuals per posar en contacte el públic amb els creadors.

La programació completa es farà pública el 2 de setembre, però aquí pots consultar les primeres confirmacions i aquí pots descobrir el cartell d’aquest any, de la fotògrafa Cristina de Middel. Totes les entrades es posaran a la venda a partir del setembre.