< Agost >

‘Cor’ és la peça guanyadora del primer concurs de creació de la imatge gràfica d’Artèria 

Ja tenim guanyador del I Concurs de creació de la imatge gràfica d’Artèria. El seu nom és Brian Fernández Carela i és un jove de 21 any d’Alacant que presentat la peça Cor, creada a partir de fotografies.  Adreçat a menors de 30 anys i impulsat per la Fundació la Ciutat Invisible, el concurs ha comptat amb la participació de 26 concursants que han presentat les seves propostes artístiques.

Cor es podrà veure en diverses aplicacions i suports representant Artèria durant aquesta temporada 2020-21. Brian Fernández ha estudiat Assistència al Producte Gràfic Interactiu (2016-2018) i gràfica publicitària (2018-2020) i en un futur vol treballar en una agència creativa. Com a guanyador, rebrà un premi de 500€ i l’acompanyament i formació de l’equip de dissenyadors de Temporada Alta i la Fundació La Ciutat Invisible que seran els encarregats d’adaptar la seva creació als múltiples formats en els quals s’exhibirà: des de la pàgina web de Temporada Alta fins a les xarxes socials o la via pública.

El jurat, ha estat format per membres dels equips artístics i de comunicació de Temporada Alta i la Fundació La Ciutat Invisible, l’equip de dissenyadors i un jove membre d’Artèria. Amb la primera edició del concurs, hem buscat incentivar la participació juvenil i donar l’oportunitat a joves artistes de poder veure les seves creacions convertides en la imatge gràfica d’un projecte professional com Artèria. Volem descobrir nous talents joves i, any rere any, crear una col·lecció de propostes artístiques realitzades per menors de 30 anys, seguint l’exemple de Temporada Alta, que cada edició encarrega la seva imatge a reconeguts artistes.