Pyrenart organitza el seminari professional “Treballar la mobilitat i la eco-prespectiva”

Aquesta setmana s’han obert les inscripcions pel seminari professional Treballar la mobilitat i l’eco-prespectiva, un curs formatiu que es celebrarà els propers 11 i 12 d’abril al Centre de Dansa de Saragossa destinat a gestors i artistes responsables de la creació, promoció i difusió d’espectacles interessats en treballar al mercat internacional.

El Programa Seminari està centrat en la mobilitat i la internacionalització del sector de les arts escèniques amb experts com Maïa Sert o Judith Knight. La inscripció es pot formalitzar través del següent enllaç.

Aquest programa formatiu està organitzat per Pyrenart , un projecte de cooperació territorial de la Unió Europea al que participem com a Temporada Alta, pPyrenart_ProgramaCompleter incentivar la producció i les relacions escèniques als dos costats del Pirineu. Actualment, a part del Festival, també hi participen diversos equipaments i institucions: : l’Occitanie en Scène de Montpellier, l’OARA de Burdeus, el CIRCA de Auch, Le Parvis Scène Nationale de Tarbe, l’Estive Scène Nationale de Foix, l’Ajuntament de Saragossa, el BAD, Festival d’arts escèniques contemporànies de Bilbao i l’Escuela de Teatro de Navarra de Pamplona.