Elisabet Casanovas nominada com a millor actriu als Premis de la Crítica 2018

Els Premis de la Crítica de les Arts Escèniques 2018 ja tenen finalistes. Aquests guardons, organitzats per la plataforma de crítics Recomana, han nominat a Elisabet Casanovas com a millor actriu protagonista per la seva interpretació a Kassandra. Una producció de Temporada Alta i TNC dirigida per Sergi Belbel amb text de l’uruguaià Sergio Blanco que es va estrenar a la passada edició del Festival i que actualment està en gira pel territori català.

Una de les altres produccions del Festival nominada ha estat La neta del senyor Linh que opta el premi en la categoria de “millors eines digitals” pel belga Klass Verpoest. Vània és la darrera coproducció del Festival nominada a aquests guardons, en aquest cas en dues de les categories principals: millor actor per Luis Bermejo i millor dramatúrgia i adaptació per Àlex Rigola. Vània és una producció de Heartbreak Hotel, Titus Andrònic S.L en coproducció amb Temporada Alta i Teatros del Canal

Altres muntatges finalistes dels premis d’enguany que també s’han pogut veure a Temporada Alta són: , de Barò d’Evel que ha estat nominat al millor espectacles de Noves Tendències i Esmorza amb mi d’Iván Morales com a millor text teatral.

El proper 25 de març, coincidint amb el actes del Dia Internacional del Teatre, se celebrarà la festa de lliurament d’aquests premis, que arriben a la seva vintena edició i que enguany estaran dedicats a la memòria del crític i cronista d’El Periódico César López Rosell. Els guardons estraran presentats pels periodistes Anna Pérez Pagès i Toni Puntí.

Consulta aquí el llistat complert de finalistes