Noves jornades professionals de Pyrenart a Bilbao i a Gers (França)

Temporada Alta és un dels festivals que forma part de Pyrenart, un projecte de cooperació territorial que treballa per teixir aliances escèniques a banda i banda del Pirineu. En el marc d’aquesta iniciativa, del 18 al 20 d’octubre s’organitza un nou cap de setmana de treball a Bilbao i a Gers (França), obert a programadors i altres professionals del sector.

Les jornades comencen el 18 al matí a Bilbao, on tindrà lloc un taller sobre com sobretitular espectacles internacionals que comptarà, entre d’altres, amb la intervenció de Carlota Gurt, responsable de sobretitulació de Temporada Alta.

Per altra banda, el dies 19 i 20 d’octubre es reprenen les jornades de treball però aquesta vegada a CIRCa, pôle national des arts du cirque a Gers, França, per seguir treballant en diversos àmbits i participar en diversos tallers i conferències com per exemple la xerrada ‘Diversitat d’escriptures i formes: un as a la màniga per la programació internacional?’. Més enllà de les activitats els professionals tindran l’oportunitat de veure diversos projectes escènics com La Falaise, de Baro d’Evel, Instante, de la Cie MPTA; Souffle de la cia L’Éolienne; Des bords de soi de L’MRG’ée o I-solo de la Cie Jérôme Thomas, entre d’altres.

Pyrenart és un projecte escènic transfronterer que, en el marc d’Interreg / POCTEFA, acull nou institucions de l’Estat espanyol, Andorra i França amb l’objectiu d’impulsar coproduccions internacionals, formar agents culturals i consolidar un circuit per a la difusió d’espectacles. Podeu consultar tota la informació sobre les jornades professionals al següent enllaç.