< Juny >

Marta Carrasco i Pau Miró finalistes als Premis Max

 20/03/2013 -La producció Els Jugadors d’El Canal Centre d’Arts Escèniques Salt / Girona i Teatre Lliure opta al premi al millor espectacle d’autoria teatral en català. L’espectacle es va estrenar el 12 de novembre al Teatre de Salt en el marc de Temporada Alta 2011 – Festival de Tardor de Catalunya. Posteriorment es va poder veure al Teatre Lliure i a diferents teatres del país. Així doncs, un gran èxit de crítica i públic que, ara, rep el seu reconeixement des de Madrid. 

 
D’altra banda el muntatge No sé si… de Marta Carrasco també és finalista als guardons de l’SGAE com a millor coreografia, millor intèrpret femenina i millor espectacle de dansa. El Festival va col·laborar en la producció d’aquest espectacle que es va estrenar l’11 d’octubre de 2011 a la Sala La Planeta de Girona. 
 
Els premis s’entregaran el pròxim 13 de maig a Madrid. Al llarg dels anys aquests galardons s’han consolidat com el reconeixement més importat en l’àmbit de les Arts Escèniques de l’Estat espanyol, ja que són els mateixos professionals del teatre i la dansa qui escullen els guanyadors, una senyal més de la seva sigularitat. L’any passat Temporada Alta va rebre el Premi de Noves Tendències per la seva aposta de convertir, durant dos mesos l’any, les ciutats de Girona i Salt en l’epicentre més important d’Arts Escèniques del sud d’Europa.