< Agost >

Lluís Homar, finalista als Premis Max per ‘La néta del senyor Linh’

Lluís Homar ha quedat finalista a la categoria de millor actor protagonista dels Premis Max per la seva interpretació a La néta del senyor Linh, una obra produïda per Temporada Alta i el Teatre Lliure l’any 2018 a partir de la producció original de Toneelhuis. Es tracta d’un espectacle dirigit per Guy Cassiers i basat en la novel·la homònima de Philippe Claudel, en el qual Lluís Homar interpreta tots els papers del muntatge. Homar va ser guardonat amb el premi a la mateixa categoria per l’obra Terra baixa, dirigida per Pau Miró, l’any 2015.

D’altra banda, Verónica Forqué també opta al premi a la categoria de millor actriu protagonista per la seva feina a Las cosas que sé que son verdad, una producció de Bitò, Octubre i Teatros del Canal. L’obra, escrita per Andrew Bovell i dirigida per Julián Fuentes Reta, fa un retrat complex dels mecanismes de la família i del matrimoni des del punt de vista de quatre fills. El repartiment el completen Julio Vélez, Pilar Gómez, Jorge Muriel, Borja Maestre i Candela Salguero.

Un total de 35 espectacles diferents competiran per les 19 categories a concurs a la gala de la 23a edició dels Premis Max, que se celebrarà el 7 de setembre al Teatre Cervantes de Màlaga, després que s’hagi posposat la cerimònia inicialment prevista per al 29 de juny.