< Juliol >

La Xarxa emet un programa dedicat a la internacionalizació de TA

Demà, divendres 6 de desembre a les 21:30h, La Xarxa emet el tercer dels programes especials dedicat a Temporada Alta, aquesta vegada centrat en la internacionalització del Festival, amb el Sacseja’t i la Setmana de Programadors com a temes principals de l’emissió.

Al llarg del programa es podran veure entrevistes a diversos programadors, nacionals i internacionals, que van venir a Girona del 21 al 24 de novembre. Aquests, expliquen la seva experiència al Festival i, sobretot, posen èmfasi en la importància de Temporada Alta com a motor de creació i exhibició. Una manera d’entendre què suposa per als programadors i les companyies tenir aquest punt de trobada on poden veure el teatre fet aquí a Catalunya al costat de propostes internacionals, trobar-se amb artistes i amb altres programadors i, a la vegada, teixir xarxes i aliances per exportar el teatre català al món.

Un altre dels actors importants de la Setmana de Programadors i el Sacseja’t, que es pot veure al reportatge, és la premsa. La gran concentració d’espectacles facilita que els i les periodistes puguin venir a la ciutat durant els quatre dies, cobrint així un gran nombre de propostes en un període curt de temps. Més de quaranta periodistes van aprofitar la oportunitat i van instal·lar-se a Girona per no perdre’s cap de les propostes del Festival.

Es tracta d’una producció de La Xarxa de Comunicació Local i compta amb la col·laboració de Girona TV i Canal Terrassa. El programa s’emetrà a diverses televisions locals com per exemple Canal Reus TV, El 9 TV o El Punt Avui TV Barcelona.