< Juny >

Jordi Galceran amb “El crédito” guanya el Torneig de Dramatúrgia Catalunya vs Argentina

Ahir, diumenge, es va celebrar la gran final del Torneig de Dramatúrgia Catalunya vs Argentina que van disputar David Plana i Jordi Galceran. El públic va escollir com guanyador el text de Galceran El Crédito, que va ser interpretat per dos actors argentins. Plana i Galceran van disputar la final després d’haver guanyant les respectives semifinals amb els dramaturgs argentins Diego Faturos i Francisco Lumeran. 

 
“La semana catalana en Timbre 4”, el minifestival que Temporada Alta ha celebrat en aquest teatre de Buenos Aires amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull ha estat un èxit de crítica i públic. Ahir també es va celebrar la “nit catalana” amb un col·loqui en el que hi van participar els 4 dramaturgs participants al Torneig de Dramatúrgia i el director de Timbre 4 Claudio Tolcachir.
 
L’ocupació de la setmana catalana, amb un total de dotze funcions i un taller, ha estat pràcticament del 100%. Sergi López va programar una funció extraordinària després d’esgotar-se ràpidament les localitats per les dues funcions que s’havien programat. A més, durant aquesta setmana, el minifestival s’ha convertit en un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències entre la dramatúrgia catalana i argentina. Han vist les funcions catalanes, entre altres Cecilia Roth, Dario Grandinetti, Javier Daulte o Federico Lupi.