< Juliol >

El IV Seminari A Tempo es transforma en un itinerari de formació continuada

Degut a la situació sanitària a causa de la COVID-19, hem decidit transformar el IV Seminari A Tempo en un itinerari de formació orientada a acompanyar la reflexió pedagògica durant tot el curs vinent.

El seminari de formació que coorganitzem des del projecte A Tempo – Arts i Formació juntament amb l’Associació ConArte Internacional té lloc a la ciutat de Girona des de l’any 2017. Durant aquest anys, més de 170 mestres, artistes i educadors han rebut formació artística aplicada als contextos educatius, que ha incentivat l’interès per les pedagogies artístiques. Ateses les circumstàncies actuals arran de l’Estat d’Emergència, hem optat per no celebrar el IV Seminari A Tempo previst per al mes de juliol de 2020 en considerar que no podríem dur a terme l’activitat formativa de la forma que desitgem

En el seu lloc estem centrant els nostres esforços en una nova proposta de cara al pròxim curs 2020-21: l’itinerari de formació “Arts per educar en la incertesa”, que inclourà jornades tant presencials com virtuals i enllaçarà amb la realització del V Seminari A Tempo el mes de juliol de 2021. Amb aquesta nova proposta, i davant dels dubtes de com serà la tornada a l’escola, compartirem reflexions i proporcionarem eines artístiques amb l’objectiu de respondre a la diversitat d’incerteses a les quals ha de fer front el món educatiu. 

Pròximament compartirem més informació sobre el contingut de la proposta formativa del curs vinent. Pots inscriure’t al butlletí trimestral d’A Tempo per estar al dia de totes les novetats.