< Agost >

A Tempo promou una pel·lícula dirigida per Pere Vilà i els alumnes del INS Santiago Sobrequés

El director de cinema Pere Vilà i sis joves de segon de batxillerat del INS Santiago Sobrequés dirigeixen el llargmetrarge El vent és això que s'estrenarà el proper 28 de febrer a les 20 h al Cinema Truffaut de Girona. Aquest és el resultat d'un dels projectes artístics d' A TEMPO Arts i Formació, el programa formatiu de la Fundació La Ciutat Invisible que vol potenciar les relacions entre el món cultural i educatiu en un marc únic com és el del festival Temporada Alta. 


El vent és això és un viatge emocional de dues adolescents que pateixen un transtorn alimentari protagonitzat per Laia Manzanares, Katrin Vankova, Àlex Brendemühl i Anna Alarcón. El llargmetratge és el resultat d'un projecte educatiu d'un any de durada amb els alumnes de segon de batxillerat artístic del IES Sobrequés de Girona. Durant el curs escolar s'ha inclòs al seu currículum educatiu assignatures teòriques sobre cinema així com diversos tallers pràctics de tècniques cinematogràfiques que han conclòs amb la materialització d'una pel·lícula, coordinada i dirigida per Pere Vilà. Els objectius del projecte ha estat educar la mirada cinematogràfica, incentivar la capacitat crítica dels alumnes i alimentar la creativitat al mateix temps que es volia sensibilitzar en temes de salut i la relació amb la societat on els ha tocat viure. 


Aquesta iniciativa és un dels projectes d'Aula d'Artistes del programa d' A TEMPO Arts i formació que té com a resultat presentar una peça artística en el marc del Festival portada a terme pels alumnes de diferents centres educatius però coordinada per a professionals del sector. 


Compra entrades per l'estrena aquí