< Maig >

4 raons per veure ‘Giselle’

  1. Dada Masilo agafa el ballet Giselle tradicional i converteix la protagonista en una heroïna feminista. Masilo, remou les arrels de la dansa clàssica i presenta un muntatge que ressona actualitat.
  2. És la primera vegada que Dada Masilo, coreògrafa sud-africana, i la seva companyia, The Dance Factory, visiten Temporada Alta. No et perdis aquesta oportunitat de descobrir talent nou. A més, Giselle és una estrena a l’Estat espanyol i Temporada Alta és una oportunitat única per gaudir-lo. Veure aquesta obra per primera vegada a casa nostra és tot un privilegi!
  3. William Kentridge, director sud-africà que ha visitat el Festival en diverses ocasions – Ubu i la comissió de la veritat (TA15), Woyzeck on the Highveld (TA08)-, és el responsable de l’espai escènic de Giselle. Una posada en escena amb segell de garantia.
  4. No et pots perdre l’espectacle si t’agrada sorprendre’t. Res no és el que sembla. Si t’esperaves dansa clàssica, no pareixis, t’agradarà. Però a la vegada, veuràs un espectacle que combina la dansa contemporània i Tswana, ball típic del sud de l’Àfrica. I Masilo té la capacitat de jugar amb la coreografia per fer-te descobrir tot un món. No t’ho perdis!