Postfunció · Parné

Glòria Ribera
  • Side activities 2021

Després de l'espectacle, queda't a comentar-lo amb la seva creadora

Després de l'espectacle, queda't a comentar-lo amb la seva creadora

Catalunya i la seva capital és terra de vedets. I no cal viatjar a un passat molt llunyà d’un Paral·lel ple de barraques i cupletistes per entendre aquesta afirmació. Vedets també han estat Rosa Maria Sardà, Guillermina Mota o Loles León. Vedets diferents, amb una personalitat marcada i força dissident respecte als tòpics més rancis. D’aquesta escola brava i heterodoxa és Glòria Ribera, la darrera gran representació del vedetisme català. Quan deixa d’actuar amb José y sus hermanas, la Ribera es posa a cantar cuplés amb molta picardia política. El doble sentit i l’humor al servei d’un missatge radicalment contemporani que reivindica la vida més enllà de la norma. Esperit canalla com a manifest revolucionari. Els lluentons com a glamuros uniforme de guerrilla.

Ivan F. Mula, periodista cultural, dinamitza aquesta trobada postfunció perquè puguis comentar què t’ha semblat el muntatge i conèixer a la Glòria Ribera.

+ Info

Organitza:

Dinamitza: Ivan F. Mula, periodista cultural

10 December, 21:00
Màxim 2 inscripcions per persona. Aforament limitat i prioritat d'inscripció als socis d'El Club
Activitat adreçada a persones que tenen entrades per veure l'espectacle
L'activitat es farà a la mateixa sala on es realitza l'espectacle. Després de la funció, queda't a la butaca i espera instruccions del personal de sala
Price: Gratuït

If you like this show, we suggest you...