Postfunció · Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I

La Calòrica
  • Side activities 2021

Comenta que t'ha semblat la funció i coneix la companyia

Comenta que t'ha semblat la funció i coneix la companyia

La Calòrica és ara mateix la companyia de la que tothom parla. Encara celebrant el seu 10è aniversari, arriba al festival Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I, el seu primer espectacle. L’especialíssim treball de fi de curs quan es van llicenciar a l’Institut del Teatre el 2010. Al llarg de la seva trajectòria, hi ha un vincle que va més enllà del fortíssim lligam del seus components, amb Joan Yago com a dramaturg de capçalera: la capacitat de riure’ns del món. Són els mestres de la farsa, que a aquesta obra, que rendeix un desvergonyit tribut als drames monàrquics de Shakespeare, es converteix en un sagnant esperpent a l’entorn dels molt catòlics Ferran i Isabel.

Després de la funció, queda’t a parlar amb la companyia i a celebrar els seus deu anys de trajectòria! Ivan F. Mula, periodista cultural, dinamitza aquesta trobada.

+ Info

Organitza: el-club-300x89.jpg

Dinamitza: Ivan F. Mula, periodista cultural

12 October, 19:10
Màxim 2 inscripcions per persona. Aforament limitat i prioritat d'inscripció als socis d'El Club
Activitat adreçada a persones que tenen entrades per veure l'espectacle
L'activitat es farà a la mateixa sala on es realitza l'espectacle. Després de la funció, queda't a la butaca i espera instruccions del personal de sala
Price: Gratuït

If you like this show, we suggest you...