Postfunció · El·lipsi

Ferran Joanmiquel
  • Side activities 2021

Després de la funció, queda't a compartir la teva experiència!

Després de la funció, queda't a compartir la teva experiència!

El seu títol ho descriu a la perfecció. El·lipsi és tot allò que ha quedat en segon pla durant la pandèmia. Tot allò que, formant part d’una crisi global que ha fet portada tots els dies, ha estat parcialment omès pels mitjans. A través de testimonis del personal sanitari en primera línia durant l’onada inicial de la pandèmia, així com testimonis de pacients ingressats i familiars, l’obra de teatre verbatim de Ferran Joanmiquel es configura com un mosaic de les opinions i actituds que la Covid-19 ha generat en la societat i ens els mitjans que l’han informat. Subtemes −com la relació entre la pandèmia i el canvi climàtic o l’impacte personal en cadascun de nosaltres− que també han quedat en la foscor mediàtica i que en aquesta obra veurem trobar el seu camí de sortida.

Viu en primera persona els testimonis del personal sanitari i de pacients ingressats per donar llum a la cara oculta de la pandèmia. Les dues sessions del muntatge que es realitzen en el marc de Temporada Alta compten amb un col·loqui postfunció organitzat per La Planeta.

+ Info

Dissabte 9/10 · Amb Quim Pou Rovira, Dr. en Biologia, naturalista i educador ambiental. Treballa en el camp de la gestió, l’estudi, la conservació i la divulgació de la natura des de fa trenta anys. Divulgador científic especialitzat en la pèrdua de biodiversitat i la banalització de la natura, associades a diverses components de la globalització, com ara el canvi climàtic o a la introducció d’espècies exòtiques

Diumenge 10/10 · Amb Natàlia Artigas i Montse Pérez.

La Natàlia és psicòloga experta en dol perinatal, coordinadora ESEP-Trueta: Equip de Suport Emocional a professionals, pacients i familiars i psicòloga Unitat Neonatologia i Obstetrícia de l’Hospital Josep Trueta. La Montse és psicòloga, criminòloga i Terapeuta Familiar, Xarxa de Salut Mental Gironès-IAS Santa Caterina, i en context pandèmia, membre ESEP-Trueta fent Suport Professional a professionals, pacients i familiars a l’Hospital Josep Trueta.

Organitza: 

17 November, 21:0018 November, 19:00
Activitat sense requeriment d'inscripció prèvia
Activitat dirigida únicament a persones que tenen entrades per veure la funció corresponent a casa col·loqui
Després de la funció, queda't assegut a la teva butaca i segueix instruccions del personal de sala
Price: Gratuït

If you like this show, we suggest you...