Postfunció · Divina invención (o la celebración del amor)

Sergio Blanco
  • Side activities 2021

Després de la funció, queda't a comentar el muntatge amb Sergio Blanco

Després de la funció, queda't a comentar el muntatge amb Sergio Blanco

Sergio Blanco depura a cada nou projecte el procés cap l’autoconeixement. Darrerament aquesta essencialitat s’expressa amb la fórmula de la conferència. Austeritat formal de la qual ja vam tenir un tast el 2019 amb Ostia, acompanyat per la seva germana Roxana. Ara torna en solitari com resposta a l’encàrrec de Lluís Homar i Xavier Albertí, director artístic i dramaturg de la Compañía Nacional de Teatro Clásico, de crear un text que dialogués amb Castelvines y Monteses de Lope de Vega. Un text sobre l’amor sense deixar cap aspecte noble o innoble a banda. Tot allò humà o brutal que ens transforma. Un viatge que farà acompanyat per Superman, Lancelot, Cleopatra o Escarlata 0’Hara, però sobretot per la iconografia torturada de Francis Bacon.

Si tens ganes d’anar més enllà, després de la funció queda’t a conèixer Sergio Blanco i a comentar què t’ha semblat Divina invención.

+ Info

Organitza: el-club-300x89.jpg

Dinamitza: logorecomana.jpg

30 October, 21:10
Màxim 2 inscripcions per persona. Aforament limitat i prioritat d'inscripció als socis d'El Club
Activitat adreçada a persones que tenen entrades per veure l'espectacle
L'activitat es farà a la mateixa sala on es realitza l'espectacle. Després de la funció, queda't a la butaca i espera instruccions del personal de sala
Price: Gratuït

If you like this show, we suggest you...