XI Torneo de dramaturgia transatlántico

Diversos autors/es
  • Iberoamèrica 2023

Catalunya i Argentina pugen al ring

Catalunya i Argentina pugen al ring

Un any més el Mediterrani i el Río de la Plata s’enfrontaran al XI Torneo de dramaturgia transatlántico, a la sala Timbre4 i en el context de Temporada Alta en Buenos Aires (TABA). Enguany, hi participen el finalista del Torneig de dramatúrgia catalana d’aquest any, Xavi Buxeda, amb el text Ja ho deixarem escrit i la guanyadora, Carla Rovira, amb el text El canvi. Tots dos tenen el repte de traduir els seus textos al castellà i de dirigir i assajar amb actors argentins. Els seus textos s’enfrontaran als dels autors de Buenos Aires.

El torneig es desenvoluparà en dues rondes prèvies classificatòries que enfrontaran un text català amb un d’argentí cadascuna, i la final en la que hi participaran els guanyadors de cada eliminatòria. Fins al moment han guanyat el torneig transatlàntic els autors Roger Peña (El recanvio), Pere Riera (Red Pontiac), Jordi Galceran (El Crédito), Leandro Airaldo (Enamorarse es hablar corto y enredado), la mallorquina Marta Barceló (Tocar Mare), Cristina Clemente (Las lentes para mirar cargadores), Carolina Steeb (De-Construcción), l’argentina Valeria di Toto (El cotidiano), el també argentí Lucas Raninzini (Promoción de verano) i, l’any passat, la catalana Lara Díez Quintanilla (Khwam Sukh Sarmiento).

Dimarts 07/02 a les 21:30h: Primera semifinal: Xavi Buxeda (Ya lo dejamos escrito) vs. José Montero (El libro de la esposa)
Dimecres 08/02 a les 21:30h: Segona semifinal: Nicolas Marina (Mis libros y tus libros) vs. Carla Rovira (El cambio)
Divendres 10/02 a les 22:30h: Gran final

7 de febrer, 21:308 de febrer, 21:3010 de febrer, 22:30
Preu: