V Torneig de dramatúrgia per a instituts

Estudiants de Girona i Salt
  • 2023

Celebrem la V edició del ‘Torneig de dramatúrgia per a instituts’ amb textos escrits per joves de Girona i Salt amb l’ajuda de professionals

Celebrem la V edició del ‘Torneig de dramatúrgia per a instituts’ amb textos escrits per joves de Girona i Salt amb l’ajuda de professionals

  • creadors joves
  • Lectures
  • Participatiu

La trobada més esperada pels instituts de Girona i Salt arriba amb la celebració de la 5a edició del Torneig de dramatúrgia per a instituts que impulsa el projecte A Tempo – Arts i Formació juntament amb Tramoia Produccions Culturals. 

Alumnes de 4t d’ESO i batxillerat de quatre instituts de Girona i Salt reben formació a les aules per part de professionals de la dramatúrgia des de la creació i escriptura de textos dramàtics fins a la direcció i posada en escena. Durant el procés, actors i actrius professionals entren a les aules per assajar la lectura dramatitzada dels textos creats per ells mateixos. Un cop finalitzat el procés, vivim una final molt especial amb els instituts participants a la Sala La Planeta, on el públic format pels mateixos estudiants i altres instituts convidats voten el text guanyador.  

 Un cop finalitzat el Torneig, els estudiants reben un espectacle al Teatre de Salt: Res de tu d’Ivan F. Mula i Montse Rodríguez, sobre la societat de les aparences, el romanticisme tòxic i els conflictes interns.

Fitxa artística

Fitxa artística

Participants:  estudiants d’instituts de Girona i Salt 

Organització: Fundació La Ciutat Invisible i Tramoia Produccions Culturals 

Producció:  Temporada Alta
Amb el suport de: Fundació Banc Sabadell

 

Veure més
+ Info

TEATRE | EDUCACIÓ SECUNDÀRIA | CENTRES DE GIRONA I SALT

 

Un projecte de:                                                                Amb el suport de:                                Col·labora:

                                                                

 

4 de desembre, 12:00
Sala La Planeta
Preu: Gratuït - Només disponible per als participants del Torneig d'Instituts